Traži

Pojam za pretraživanje:
Kabina:
Ukupna duljina:

Navigacija

Novosti

Last minute popust 20%

Last minute popust na sve brodove 3...

opširnije
Extrem Ride - Krk

Extrem Ride - Krk Jet Boat Moggaro...

opširnije
Popis svih Marina na Jadranu

Info za nautičare: Popis svih...

opširnije

Transfer plovila

                 
Transfer plovila do željene destinacije na Kvarneru.

MCP čarter vrši transfer plovila za tjedni najam na bilo koju željenu destinaciju unutar Kvarnerskog Zaljeva i bliže okolice do udaljenosti od 35 Nm
- do 7 metara   5,-€ nm
- 7 - 10 metara 6,-€ nm
- 10 na više metara 7,-€ nm

Čarter dokumenti
UVJETI NAJMA

LISTA OPREME ZA BRODOVE 5m-7m

LISTA OPREME ZA BRODOVE 7m-10m II

LISTA OPREME ZA BRODOVE PREKO 10m

LISTA POSADE

                                                      

Veli Lošinj najam plovila


VELI LOŠINJ NAJAM PLOVILA

Najam plovila i glisera sa ili bez kamine sa unutrašnjim ili vanbrotskim motorom ili sa i bez skipera,.
NAJAM GLISERA - klikni ovdje

Smješten je u uskoj uvali na jugoistočnoj strani otoka Lošinja, u podnožju brda Sv. Ivan. Visoke kuće, u prvom redu oko luke, te brojne raskošne vile s lijepim vrtovima, glavne su značajke ovog lijepog gradića, koji je sa svojih 1000 stanovnika, drugo naselje po veličini na otoku. Luka u Velom Losinju zaštičena je od svih vjetrova osim bure.
Vezovi se nalaze u prvom dijelu luke-preporučamo istočnu stranu.
Za jake bure uplovljavanje je opasno pa se preporuča uploviti u luku Rovenska koja ima lukobran te je zaštičena od bure. Paziti na hridi u produžetku lukobrana i ploviti na udaljenosti 100 m od glave. Zbog plitkog i grebenastog dna ne preporučuje se pristajanje uz lukobran.VEZATI SE NA PRVOM MOLU U LUCI.
Rovenska, koja plijeni pažnju svojom prekrasnom plažom, ribarskim ugođajem, tradicijom ljudi koji su svoj život posvetili moru i izravnom dodiru s prirodom.
MCP - ŠIRENJEM SVOJEG POSLOVANJA (NAJAM PLOVILA) OTVORI JE CHARTER BAZU ZA NAJAM PLOVILA NA OTOKU LOŠINJ

POŠTOVANI,
MCP  vas obavještava da naša tvrtka vrši dopremanje plovila za tjedni najam na bilo koju željenu destinaciju i to po sledećim uvjetima:

- plovila do 7m:                                                      - plovila od 7m  do 10m:                                                   -plovila preko 10m:
  5€  po nautičkoj milji                                             6€  po nautičkoj milji                                                        7€  po nautičkoj milji
Sea Ray prodaja | Beneteau | Adrenalin Ride | Polovna plovila | Peljar luka- Kvarner Copyright (c) 2018. Yachtcharter / Boote mieten / Bootsverleih - Kroatien, Sva prava pridržana