Traži

Pojam za pretraživanje:
Kabina:
Ukupna duljina:

Navigacija

Novosti

Last minute popust 20%

Last minute popust na sve brodove 3...

opširnije
Extrem Ride - Krk

Extrem Ride - Krk Jet Boat Moggaro...

opširnije
Popis svih Marina na Jadranu

Info za nautičare: Popis svih...

opširnije

Transfer plovila

                 
Transfer plovila do željene destinacije na Kvarneru.

MCP čarter vrši transfer plovila za tjedni najam na bilo koju željenu destinaciju unutar Kvarnerskog Zaljeva i bliže okolice do udaljenosti od 35 Nm
- do 7 metara   5,-€ nm
- 7 - 10 metara 6,-€ nm
- 10 na više metara 7,-€ nm

Čarter dokumenti
UVJETI NAJMA

LISTA OPREME ZA BRODOVE 5m-7m

LISTA OPREME ZA BRODOVE 7m-10m II

LISTA OPREME ZA BRODOVE PREKO 10m

LISTA POSADE

                                                      

Punat najam plovila

 

Punat najam plovila

 

Na jugozapadnom dijelu otoka Krka, u jednoj od najzaštičenijih uvala Jadrana nalazi se mjesto Punat. Punat je okružen maslinicima te je nadaleko poznato puntarsko maslinovo ulje, koje nije samo hrana već u pravim količinama i lijek. Također je središte nautičkog turizma na hrvatskoj obali, među nautičarima poznat kao MARINA PUNAT najstarijoj i jednoj od vodećih marina na Jadranu u čijem sastavu se nalazi i brodogradilište. Tvrtka za najam plovila MCP može sa pohvaliti da je i sama dio tog nautičkog centra.
Između mjesta Punta i Stare Baške ima nebrojeno šljunčanih plaža za koje Naši gosti kažu da su "sigurno" najljepše šta su vidjeli.
A pravi dragulj nalazi u sredini Puntarske drage - otočić Košljun. Košljun je poznat  po franjevačkom samostanu u kojem su redovnici stolječima skupljali i sačuvali mnoge vrijedne predmete. Na otoku se nalazi muzej s etnografskom zbirkom koja sadrži mnogobrojne predmete krčkih ribara i seljaka te narodne nošnje s cijelog otoka Krka. Samostan posjeduje i bogatu zoološku zbirku koju sačinjava velika zbirka školjaka i unikatni primjerci životinja, kao npr. janje s jednim okom. Samostan posjeduje i bogatu knjižnicu s oko 30.000 knjiga. Među njima je i Ptolomejev atlas tiskan u Veneciji 1511.godine (jedan od ukupno tri sačuvana). Samostan je spomenik nulte kategorije. Na otoku se nalaze i dvije crkve – Navještenja Marijina i sv. Bernardina.
Ulazni kanal dobro je označen. Prođite između oznaka držeći se barem 10 m zapadno W od zelenih oznaka. Prema luci možete skrenuti tek oko 70 m nakon zadnje zelene oznake. Zapadno W i istočno  E od označenog kanala je plitko.
Dozvoljena brzina plovidbe je 2 čv

 

 

 

Pazite na grebene zapadno W od zadnje oznake u ulaznom kanalu, uz jugoistočni SE rt otočića Košljun i uz zapadnu W obalu. Za nevera sa sjevernozapada NW (rijetko i obično ljeti) sidriti sjeverno N od otočića Košljun.

 

 

MCP - vrši najam plovila u Marini Punat ,ali moguća je dostava u bilo koju luku na Kvarneru

 

 

 

 


 

Sea Ray prodaja | Beneteau | Adrenalin Ride | Polovna plovila | Peljar luka- Kvarner Copyright (c) 2018. Yachtcharter / Boote mieten / Bootsverleih - Kroatien, Sva prava pridržana