Traži

Pojam za pretraživanje:
Kabina:
Ukupna duljina:

Navigacija

Novosti

Last minute popust 20%

Last minute popust na sve brodove 3...

opširnije
Extrem Ride - Krk

Extrem Ride - Krk Jet Boat Moggaro...

opširnije
Popis svih Marina na Jadranu

Info za nautičare: Popis svih...

opširnije

Transfer plovila

                 
Transfer plovila do željene destinacije na Kvarneru.

MCP čarter vrši transfer plovila za tjedni najam na bilo koju željenu destinaciju unutar Kvarnerskog Zaljeva i bliže okolice do udaljenosti od 35 Nm
- do 7 metara   5,-€ nm
- 7 - 10 metara 6,-€ nm
- 10 na više metara 7,-€ nm

Čarter dokumenti
UVJETI NAJMA

LISTA OPREME ZA BRODOVE 5m-7m

LISTA OPREME ZA BRODOVE 7m-10m II

LISTA OPREME ZA BRODOVE PREKO 10m

LISTA POSADE

                                                      

Osor najam plovila

OSOR

Na mjestu gdje su se otok Lošinj i Cres najviše priljubili smjestio se gradi koji je u antička vremena doživio svoj trenutak slave. Zahvaljujući prokopanom kanalu (Cavata, Kavuada, Cavanella), koji je omogučavao prolaz i plovidbu iz jednog mora u drugo, ovdje se u prošlosti odvijao glavni tranzitni promet između Sjevernog Jadrana i dalmatinske obale, što je od Osora učinilo internacionalnu luku.Unajmite gliser, gumenjak ili neko drugo plovilo i doživite Cres i s morske strane.

Osorski tjesnac širok 12 m i najmanje dubine 2,6 m, premošten je pokretnim mostom, a plovan je samo za manja plovila.
Uz obalu Lošinja N od mosta, u duljini oko 40 m, dubina je samo 1,5-1,7 m. Struja u tjesnacu je jaka, ponekad i do 6 čv, pa kroz tjesnac treba ploviti brzinom 2-3 čv većom od brzine struje. Prednost prolaza imaju plovila sa S strane, a plovila koja čekaju na prolaz moraju manevrirati ili sidriti tako da ne smetaju plovilima u prolazu. Dok je most otvoren zabranjeno je pristajanje, zaustavljanje i mimoilaženje u tjesnacu.
Osor se ne koristi kao sigurna luka. Na sjevernoj strani N (kanala) bura puše jako i stvara uzburkano more, dok na južnoj strani S (kanala) pušu i bura i jugo ,ali samo jugo stvara uzburkano more.

 

POŠTOVANI,
MCP  vas obavještava da naša tvrtka vrši dopremanje plovila za tjedni najam na bilo koju željenu destinaciju i to po sledećim uvjetima:

- plovila do 7m:                                                      - plovila od 7m  do 10m:                                                   -plovila preko 10m:
  5€  po nautičkoj milji                                             6€  po nautičkoj milji                                                        7€  po nautičkoj milji


NAJAM PLOVILA I GLISERA NA LOŠINJU - klikni ovdje

Sea Ray prodaja | Beneteau | Adrenalin Ride | Polovna plovila | Peljar luka- Kvarner Copyright (c) 2018. Yachtcharter / Boote mieten / Bootsverleih - Kroatien, Sva prava pridržana